De gastouders van Noord-Friesland stellen zich aan u voor:

Bent u op zoek naar een gastouder en/of wilt u meer informatie over de mogelijkheid van een bepaalde gastouder?
Neem dan contact op met de regioconsulent: m.vanklaveren@gastouderland.nl of bel 06-15600685

Selecteer via onderstaande knoppen gastouders per plaats

Leeuwarden Harlingen Hurdegarijp Franeker Bolsward Witmarsum Damwoude Drachten Friesland overige

Gastouder Marije uit Holwert

Gastouder Marije Greiner is 51 jaar en al ruim 18 jaar gastouder. Naast dat ze gediplomeerd en ervaren crècheleidster is, heeft ze ook gewerkt met kinderen met een beperking. Marije werkt met een vast dagritme, waarin veel ruimte is om te knutselen en buiten te zijn. Ze gaat ook graag op pad met de kinderen. De kinderen krijgen zoveel mogelijk biologische en in ieder geval altijd verse producten. Ze schrijft dagelijks in een persoonlijk schriftje voor elk kind en vindt het leuk als ouders en misschien ook opa's en oma;s terugschrijven wat het kind thuis beleeft.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 4 jaar
Adres: Holwert 9151 HE Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Sonja uit Leeuwarden

Gastouder Sonja heeft haar opvang Gastouderopvang Casa Flora genoemd. Een gezellige, knusse en warme sfeer waarin de kinderen worden opgevangen. Ieder kind wordt gezien en krijgt de liefdevolle aandacht die het nodig heeft. Er wordt met elkaar gespeeld, geknutseld, gelezen en als het even kan gaat iedereen lekker naar buiten. Sonja is een zachte en lieve gastouder, maar wel duidelijk en consequent. Kinderen krijgen de ruimte om te worden wie ze zijn.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 4 jaar
Adres: Leeuwarden, 8922 BX Lokatie: Bij gastouder thuisNeem contact op

Gastouder Joke in Hurdegarijp

Joke is een cretieve gastouder met humor hoog in het vaandel. Werken met kinderen is al zolang ze zich kan herinneren een passie geweest. Joke: "Voor mij betekent gastouder zijn precies wat het woord zegt, terwijl jij gaat werken zal ik alles er aan doen om een zo'n huiselijk mogelijke sfeer te creëren voor je kind, ze worden opgenomen in mijn gezin. Met als een terugkerend mantra: Rust Reinheid en Regelmaat (en een beetje humor). Kinderen kunnen zichzelf zijn bij mij, want ik ben van mening dat ze zich dan het beste ontwikkelen en een goede ontwikkeling (in wat voor tempo ook) staat voorop".

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres: Hurdegarijp 9254 EE Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Pauline uit Franeker

Gastouderopvang De zwanen boertjes in Franeker wordt gerund door Pauline.  Zij is dit werk gaan doen omdat ze het heerlijk vind om met kinderen te knutselen, spelletjes te doen, te lezen, enz. Lekker actief en gezellig met elkaar.  Daarnaast vind ze het fijn om er voor haar eigen kinderen te kunnen zijn en tegelijkertijd andere kinderen het gevoel te geven dat haar opvang als een tweede thuis voelt. Naast de ruime woonkamer is er een aparte en gezellige speelruimte voor de kids. Als het weer het toelaat gaan ze naar buiten, dus lekker even naar het parkje de eendjes voeren hoort er zeker ook bij.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Franeker 8801 HL Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Sanne uit Huizum - Leeuwarden

Gastouder Sanne van Kinderopvang De Kleine Leeuwarder, heeft haar opvang in Huizum in een lekkere ruime nieuwbouwwoning. Iedere dag is vol van activiteiten. Er is elke 6 weken een nieuw thema met AAP, waarmee ze aan de slag gaan. Er wordt leuk geknutseld, gekleurd en gezongen. Er wordt gebruik gemaakt van dagritmekaarten welke iedere ochtend gezamenlijk bespreken wordt. "We gaan iedere dag lekker naar buiten", aldus Sanne. "De buitenlucht doet iedereen goed, en ik vind het zeker voor kinderen erg belangrijk om een frisse neus te halen. Naar de speeltuin, lekker wandelen of gewoon lekker in de tuin spelen gebeurt vaak".

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 4 jaar
Adres: Leeuwarden, Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Corine in Techum Leeuwarden

Corine van Gastouderopvang "Het optimistje", is een jonge, frisse en lekker enthousiaste gastouder die er van houdt om leuke dingen te ondernemen met de kinderen. Samen met haar eigen zoontje woont ze in een gezellig huis met een woonkamer, waar kinderen alle ruimte krijgen om te spelen en de wereld te ontdekken. Ook de ruime tuin achter is een heerlijk speelparadijs! Corine werkt met "De Coole Kids Box" die elke 2 maanden veranderd en divers spel- en leermateriaal bevat om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Ma. / Di. / Do. / Vrij.
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Leeuwarden 8921 AX Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Debbie uit Huizum voor naschoolse opvang

Gastouder Debbie woont in Huizum en is een zeer ervaren gastouder. Kinderen van de scholen Het Pallet en de Paulusschool kunnen voor naschoolse opvang bij gastouder Debbie terecht. De opvang is alleen voor kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar en ouder. Geen hele jonge kinderen dus, maar alleen een groepje kids die het met elkaar erg gezellig hebben bij gastouder Debbie. Het voelt voor kinderen alsof er veel mogelijk is, maar ondertussen is Debbie zeer consequent en gestructureerd op een vriendelijke manier aanwezig.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 4 -12 jaar
Adres: Leeuwarden, 8932 DA Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouderopvang Klavertje 4 in Camminghaburen- Leeuwarden

Gastouderopvang Klavertje 4 biedt gezellige opvang in huiselijke sfeer. Ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in een gezellig huishouden met 2 katten, een labrador en een hamster. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zelf te ontdekken wat ze leuk vinden. Toch wordt er steeds meer van ze gevraagd wanneer ze naar school gaan en daarom werk ik met thema’s om zo ook aandacht te hebben voor de ontwikkeling van uw kind. Zodat de drempel naar school niet te groot wordt. Alles gebeurd wel spelenderwijs. Leren moet vooral leuk zijn.
Opvang is verder flexibel en voor eten, drinken en luiers wordt gezorgd. (uitzondering flesvoeding).

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8926 RM Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Sabita uit Huizum- Leeuwarden

Gastouderopvang Onze Lieveheersbeestjes wordt door gastouder Sabita gerund. Sabita is een ervaren en zeer enthousiaste gastouder. Ze houdt er van om veel aktiviteiten samen met de kinderen te ondernemen. Haar eigen kinderen zijn inmiddels groot en uit huis. Alle tijd en aandacht is er voor de kinderen. De woning is heerlijk voor kinderen om in rond te kruipen en lekker te spelen. Kleine lage tafeltjes met gekleurde stoeltjes voor diegenen die al aan tafel kunnen kleuren en spelen. Verder ook lekker naar buiten, want er zijn genoeg parken en speeltuinen in de buurt.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8932 KM Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Ruthseline in Bilgaard - Leeuwarden

Ruthseline is een zeer ervaren gastouder, wonend in een mooie ruime woning in Bilgaard. Kinderen zijn dol op haar. Gastouder Ruthseline geeft een duidelijke structuur aan de kinderen en dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Al jaren gastouder en nog steeds met heel veel plezier en inzet wordt er op een professionele manier goede gastouderopvang geboden. Er is volop en divers speelgoed binnen, maar ook buiten is er vanalles te doen zoals de populaire trampoline.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Dinsdag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 -4 jaar
Adres: Leeuwarden, 8918 KX Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Astrid in Franeker

Kleinschalige kinderopvang Mini & Maxi wordt door gastouder Astrid gerund. Astrid is een lieve en rustige vrouw met zelf 3 schoolgaande dochters. Een gezellige ruime woning biedt plaats voor opvang van kindjes tot 4 jaar. Er worden vele activiteiten ondernomen. Met de bolderkar gaat ze heerlijk met haar kids aan de wandel, knutselen, boekjes lezen,spelletjes, enz. Achter het huis is ook een lekkere tuin met speeltoestellen. Avonden en weekenden opvang is in overleg.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Franeker 8801 XB Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Ileen, De blije Regenboog in Westeinde

De Gastouderopvang van gastouder Ileen uit Westeinde heet DE BLIJE REGENBOOG. Met veel aandacht en zorg weet Ileen een gezellige en knusse sfeer te creëren, waarin ieder kind uitgenodigd wordt helemaal zichzelf te zijn. Alle kindjes zijn uniek en er is aandacht voor ieder kind. Zowel binnen als buiten is er genoeg speelruimte en speelgoed om lekker te kunnen spelen. Ileen heeft een cursus kindergebarentaal gedaan, die zij toetoepast in haar opvang.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8915 DR Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Nicole uit Drachten

Gastouder Nicole met haar opvang "de Berenboot", is een enthousiaste, spontane en creatieve meid die rust uitstraalt wanneer dat nodig is. Nicole: "Binnen de opvang kan ik al mijn enthousiasme en creativiteit kwijt bij het ondernemen van activiteiten met de kinderen. Door spelletjes, knutselen en lichaamsbeweging wordt er ingespeeld op hun ontwikkeling. Geduld is daarbij erg belangrijk. Lukt het even niet? Dan blijf ik rustig, waardoor de kinderen geen druk voelen en het uiteindelijk toch beter gaat dan gedacht.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en Vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar en BSO van school De Bolder
Adres: Drachten 9207 BV Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Miranda in Aldlan - Leeuwarden

Gastouder Miranda is een enthousiaste en spontane gastouder, vol energie om allerlei aktiviteiten te ondernemen met haar oppaskindjes. Ze woont vlak bij de school "de Weide", waardoor naschoolse opvang mogelijk is. Ook het Abbingapark is vlak bij wat mooi is, want Miranda gaat elke dag wel even lekker naar buiten met de kids! "Kinderen geven mij energie", zegt gastouder Miranda zelf.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Leeuwarden 8935 EG Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Vera uit Westeinde - Leeuwarden

Kinderopvang Westeinde van gastouder Vera is een knusse, huiselijke en gezellige opvang. Vera is een zeer enthousiaste, geduldige en warme vrouw. Een echte bezige bij die er erg van houdt om samen met de kinderen lekker te knutselen, te spelen of naar buiten te gaan. Natuurlijk lekker vrij spelen met het vele speelgoed tussen de vaste momenten van de dag is er ook bij. De opvang vindt plaats in haar ruime woning met achter een grote tuin. Alle kindjes hebben het erg naar de zin bij Vera en er heerst dan ook altijd een gezellige sfeer.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Ma. / Di. / Do. / Vrij.
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8915 GK Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Liza in Huizum-Leeuwarden

Gastouderopvang van Liza-Gastouder zit in Huizum. Liza is een open en gezellige gastouder die haar wek met veel plezier doet. Als oppaskindje kom je met een foto in de zelfgemaakte trein en hoor je er helemaal bij. Er wordt regelmatig gewerkt met het VVE programma AAP, dus vele aktiviteiten worden rondom een thema georganiseerd. In huis hangen vaak overal zelfgemaakte werkjes van de kinderen. Er wordt gezongen, gedanst en altijd ook wel even naar buiten gegaan.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8932 BC Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Annemarie uit Harlingen

Gastouder Annemarie is getrouwd en is moeder van 2 kinderen. Ze woont in de kindvriendelijke buurt Oosterpark, in een ruime woning met tuin achter die grenst aan een voetbalveldje en een speeltuin. "Ik ben een creatieve gastouder", aldus Annemarie. "Ik vind het leuk om bezig te zijn met de kinderen. We knutselen regelmatig met een thema, knippen, plakken, verven maar ook bakken of er op uit naar de eendjes".

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: dinsdag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 12 jaar
Adres: 8862 XW Harlingen Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Knutselgastouder Lina in Huizum - Leeuwarden

Gastouder Lina van gastouderopvang De vrije vlinder woont in een gezellig huis in Huizum. Creatief met de kinderen en lekker knutselen is helemaal haar ding. Ze weet altijd weer iets leuks bij de Action vandaan te halen om met z'n allen iets moois te maken. Zodra het kan gaat ze naar buiten wandelen, maar ook achter in haar tuin is een heerlijke plek met speeltoestellen om te spelen. "Mooi dat ik deel mag uitmaken van het leven van een kind. Ze zijn zo open en eerlijk", aldus Lina. Ook voor- en naschoolse opvang is mogelijk van de Paulusschool en de Vrije School bij haar in de buurt.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Leeuwarden 8932 DK Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Johanna uit Franeker

Bern en Brochje zo heet de gastouderopvang van gastouder Johanna in Franeker. Zeer Flexibel! Avonden en weekend in overleg! Johanna woont samen met haar twee dochters, die naar CBS de Korendrager gaan en haar partner in een ruime eensgezinswoning met grote tuin achter. Het is er altijd een gezellige boel met kinderen die graag over de vloer komen. Met veel enthousiasme en inzet is Johanna gestart als gastouder. Een gezellige en liefdevolle plek voor kinderen

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag. Avonden en weekend in overleg
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar.Evt. ook NSO voor broertje/zusje
Adres: Franeker 8801 KE Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Sammy in Franeker

Gastouder Susan heeft altijd al met kinderen gewerkt en dat is ook helemaal haar ding. Een spontane en actieve meid die alles in huis heeft aan leesboekjes, spelletjes, knutselspullen, enz. Ze heeft zelf foto's en pictogrammen gemaakt, van de dagactiviteiten, zodat kinderen weten waar ze aan toe zijn. Ook is Suzan te vinden op de atletiekbaan , waar ze les geeft aan kinderen, want kinderen blijft haar passie.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar + broertjes & zusjes
Adres: 8801 VK,  Franeker Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Aruna in Techum - Leeuwarden

In 2014, begon gastouder Aruna Hardien vol enthousiasme met haar opvang MINNI-minni. Aruna is moeder van 3 jonge kinderen. Tijdens de opvang wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het eet/slaapritme van het kindje en de wensen van de ouders. Duidelijke en open communicatie staat voorop. Tijdens een opvangdag, worden ouders op de hoogte gesteld met foto’s en korte appjes. Er wordt veel ondernomen in en rondom het huis, zoals voorlezen, knutselen, zingen, bezoekjes aan speeltuinen en stadstuin Techum, koekjes/brood bakken, knutselen, dansen op muziek en vooral veel buiten spelen.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8941 AR Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Suus in Harlingen

Suus is een creatief en vrolijke gastouder die Gastouderopvang Snoezepoes in de Trebolbuurt rund. Suus staat voor positief opvoeden, waarbij waarden en normen belangrijk zijn zoals respect hebben voor mens en natuur. Er is alle tijd voor knuffels, lekker spelen en veel gezellige dingen doen. Met haar ruime ervaring in de kinderopvang weet zij ieder kind de persoonlijke aandacht te geven die het verdiend.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres: Halingen, 8861 GV Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Knutselgastouder voor NSO in Franeker

Alise is een vlotte, lieve en actieve gastouder voor schoolgaande kinderen, ook nog actief bij de jeugdvereniging. Haar huis in het Schalsumerplan, hangt vol met knutselwerkjes van iedereen! Er is ruimte genoeg om lekker buiten te spelen of spelletjes te doen. "Centraal staat bij mij, dat een kind volledig zichzelf mag zijn", aldus Alise.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 4 - 12 jaar
Adres: Franeker,  8802 ZM Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouderopvang De Vlindertuin van Tony in Huizum - Leeuwarden

Gastouder Tony van "De Vlindertuin" isr een lieve, zorgzame en ervaren gastouder in Huizum-Leeuwarden. Om rust en regelmaat te garanderen, is er alleen plaats voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er heerst een huiselijke, warme sfeer in huis met persoonlijke aandacht voor ieder kind. Gedurende de dag is er genoeg ruimte voor spontane momenten. Als ondersteuning daarvan gebruikt Tony dagritmekaarten. Tony: "Elke opvangdag moet een fijne gezellige dag zijn geweest met genoeg ruimte voor het kind om zich thuis te voelen, te spelen en plezier te maken met de andere kinderen."

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m donderdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8932 KM Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Sandra in Witmarsum

Gastouderopvang Hippe Fugel wordt gerund door een zeer ervaren en zorgzame gastouder in Witmarsum. Haar ruime woning met enorme tuin is een speelparadijs voor kinderen De opvang is kleinschalig, persoonlijk, huiselijk met het voordeel van meerdere kindjes die samen lekker kunnen spelen op een veilige en warme plek in Witmarsum. Sandra brengt of haalt geen kinderen van school, haar opvang is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres: Witmarsum 8748 CG Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouderopvang Il Bambino van Anita in centrum van Leeuwarden

Gastouder Anita van Il bambino heeft haar gastouderopvang in hartje Leeuwarden. Anita: "elk kind is uniek, daarom zal ik met veel plezier en aandacht elk kind persoonlijk benaderen en begeleiden/ondersteunen. Ik vind het belangrijk om kinderen normen en waarden bij te brengen en dat kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen op het tempo en de manier die bij hun past." Gastouder Anita is opgevoed met de 3 meest bekende R-en: Rust, Reinheid en Regelmaat. Nog een R die zij zelf belangrijk vind is Respect! Voor jezelf, elkaar en de omgeving.     

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m donderdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8913 DA Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Mirjam van De Mini Regenboog in Damwoude

Gastouder Mirjam van Kinderopvang Mini-Regenboog heeft een heerlijke ruimte voor kinderen om lekker te kunnen spelen. Er is een speelkamer, een woonkeuken en een warme besloten buitenruimte en niet te vergeten een hele grote tuin. Kleine en grote kinderen spelen met elkaar. Naschoolse opvang is mogelijk met kinderen van de school De Fontein. Mirjam is een hele muzikale gastouder op de gitaar, wat voor de kinderen heel gezellig is. Lekker veel zingen dus! Verder is Mirjam graag met de kids de natuur in.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: ma, wo-middag, do en vrij
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 12 jaar
Adres: Damwoude 9104 DJ Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Hendrika in Dokkum

Gastouderopvang in de wijk Fugellan door Hendrika, vlak bij de school "De Hoekstra" en school "Nynke van Hichtum".  Zowel dagopvang als naschoolseopvang! Hendrika is een enthousiaste gastouder,  rustig, vrolijk en actief met  verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is zeer flexibel, er kan veel in overleg. Voor haar huis komen geen auto's, maar is een gezellig speeltuintje. Achter is ook een grote tuin om lekker in te spelen.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 12 jaar
Adres: Dokkum 9101 XV Dokkum Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Zwaantje in Damwoude

Zwaantje in Damwoude, moeder van 3 oudere kinderen, woont vlak bij de school "De Fontijn"en "De Botkeschool" in een ruime woning met mooie grote tuin. Zwaantje is een rustige en zorgzame gastouder en is christelijk georiënteerd. Ze is alle dagen beschikbaar, ook avonden en weekenden zijn bespreekbaar. "Vooral de praatjes van kinderen vind ik héérlijk!", aldus Zwaantje.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 12 jaar
Adres: Damwoude 9104 DM Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Grietsje in Hurdegarijp

Gastouder Grietsje is een enthousiaste gastouder die vlak bij de openbare en christelijke basisscholen woont. Ze creëert vaste rustmomenten en regelmaat voor haar oppaskinderen. Rondom haar ruime en gezellige woning is een grote tuin met overdekt terras. Een heus speelparadijsje met zandbak, glijbaan, trekker met bak, steps, enz.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Hurdegarijp,  9254 EA Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Chantal in Franeker

Gastouder Wijsneusje zoals Chantal's opvang heet, is gevestigd in de professorenbuurt van Franeker in een twee onder een kap woning.  Chantal is een jonge meid die het vooral erg leuk vindt om met de kinderen vanalles te ondernemen. Kinderen die op de school "De Korendrager" zitten en "De Toermalijn" kunnen bij Chantal terecht voor naschoolse opvang.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: ma. t/m vrij
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 12 jaar
Adres: 8801 DD Franeker Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Rosa uit Huizum-Leeuwarden

Gastouder Rosa van Gastouderopvang JOSA. woont in Huizum en is naast gastouder ook yogadocent, wat zij in haar opvang ook wel gebruikt. Rust en sereniteit is haar motto! Haar huis is een gezellige plek voor de opvang van jonge kinderen, evenals de heerlijke ruime tuin achter haar huis. Rosa heeft veel ervaring in de kinderopvang en vindt het als gastouder erg belangrijk voldoende aandacht en tijd te hebben voor ieder kind afzonderlijk.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m donderdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8922 CK Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Anneke uit Dokkum

Gastouder Anneke heeft voor elke leeftijd speelgoed in huis. Het is er knus en heel gezellig met elkaar. Kleine kinderen en schoolgaande kinderen helpen elkaar en spelen met elkaar. Er is een speeltuin voor het huis voor de wat oudere kinderen en in de tuin zelf is er een schommel en allerlei buitenspeelgoed. Naschoolse opvang is mogelijk voor kinderen van de scholen De Regenboog en De Bron

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m donderdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 12 jaar
Adres: Dokkum 9101 WK Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Susan in Veenwouden

Susan van "Kinderopvang 't Grobbekuiken"  is heel relaxed en rustig. Haar huis en grote tuin zijn een ideale plek om gastouderopvang in te bieden. Er is een kinderhoek met heel veel speelgoed en een grote kast met knutselspullen. In overleg is er veel mogelijk. Susan biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen van de scholen uit Veenwoude, Twijzelerheide en Zwaagwesteinde zijn ook welkom. Zo ontstaat een gezellige gezinssituatie met kinderen in diverse leeftijden met elkaar. Zelfs op zaterdag is opvang mogelijk.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m zaterdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 -12 jaar
Adres: Veenwouden, 9269 VJ Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Debbie uit Franeker

Gastouder Honingbij wordt gerund door Debbie en is gevestigd vlak bij de watertoren in Franeker. Debbie is altijd heel aktief samen met de kinderen. Er wordt vanalles ondernomen en dat is altijd reuze gezellig. Ook naschoolse opvang is mogelijk van de scholen De Korendrager, Steven Job en De Kabas.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 12 jaar
Adres: Franeker 8801 BM Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Elisabeth van Hoi Pipeloi uit Techum

Elisabeth van Gastouderopvang "Hoi Pipeloi" is een gezellige en vlotte vrouw. Ze woont samen met haar man en 2 kinderen in Techum. Haar ruime woning biedt veel mogelijkheden om lekker in te kunnen spelen met elkaar. Voor Elisabeth is het dan ook niet snel te dol. Achter het huis is ook nog eens een lekkere ruime tuin, waar als het maar even kan lekker in gespeeld word. 

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maaandag t/m donderdag.
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8941 AA Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Brenda uit Franeker

Gastouder Brenda uit Franeker is een lieve en rustige gastouder die graag de tijd neemt voor haar kinderen in de opvang. Je zult haar regelmatig mee zien spelen met de kids in haar ruime woning met ruime tuin. Brenda heeft zich verdiept in de Gordon methode en handelt hier zoveel mogelijk naar. Dat houdt in het kort in, respectvol communiceren met oog voor de behoeften van de kinderen.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres: Franeker 8802 XS Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Dagmar in Harlingen

Voor gastouder Dagmar zijn kinderen belangrijk en wil ze alle tijd en aandacht geven die ze nodig hebben. Veel samen spelen, dansen, knutselen rond thema's en plezier maken. "Kinderen moeten lekker zichzelf kunnen zijn en lekker kunnen spelen", aldus Dagmar. "Veiligheid en geborgenheid staat hierbij voorop". De opvanglocatie is in de Oosterparkwijk, met een grote speeltuin en kinderboerderij in de buurt en vlak bij de scholen Noorderlicht en Prins Johan Frisoschool. Naschoolse opvang is hierdoor ook goed mogelijk.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Harlingen 8862 ZZ Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Alie uit Damwoude

Gastouder Alie houdt erg van knutselen, zingen en wandelen met de kinderen. Dit wordt dan ook vollop gedaan! Lekker wandelen bijvoorbeeld naar de boerderij met vele dieren. Alie heeft een groot huis waar lekker gespeeld kan worden en aan de grote tafel zitten kinderen vaak gezellig met elkaar spelletjes te doen of andere gezellige dingen. Alie is een hele rustige, zachte en geduldige vrouw waar kinderen zich snel thuis kunnen voelen.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 12 jaar
Adres: Damwoude 9104 GP Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Anouk met Noukies Kinderopvang in Bolsward

Anouk van "Noukies Kinderopvang"  geeft de kinderen veel persoonlijke aandacht. De garage is omgebouwd tot een gezellige en huiselijke speelkamer. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen met allerlei speelgoed. Ook buiten in de tuin is er voldoende speelgelegenheid. Er is een duidelijke structuur en dagindeling wat rust geeft en prettig is voor kinderen.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag, dinsdag en donderdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 -4 jaar
Adres: Bolsward, 8702 CL Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Tsjoeke-Tjoek kinderopvang van Mirja uit Zuiderburen-Leeuwarden

Gastouder Mirja heeft haar kinderopvang Tsjoeke-Tjoek in Zuiderburen en woont in een ruime hoekwoning met een prachtige achtertuin. Een plek waar kinderen alle ruimte hebben om zich te kunnen ontplooien. "Er is veel ruimte voor individuele aandacht, leren kinderen in een groep te functioneren en daar waar nodig krijgen ze een steuntje in de rug", aldus Mirja.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: dinsdag, woensdag en donderdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8939 AE Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder aan huis: Linda

Gastouder Linda komt in de omgeving van Leeuwarden bij de ouders en kinderen aan huis voor gastouderopvang. Kinderen zijn keer op keer allemaal gek met haar. Ze is zeer ervaren, duidelijk, consequent en erg lief voor de kinderen. Met veel hunor en geduld is elke dag weer een mooie dag waarin vanalles ondernomen kan worden, afhankelijk van hoe de kinderen die dag zijn en zich voelen.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 12 jaar
Adres: Leeuwarden, Lokatie: Bij ouder thuis
Neem contact op

Gastouder Hilda uit Burgum

Gastouder Hilda heeft haar opvang De Blokkentoer genoemd en is gevestigd in de Winterswijk in Burgum. Hilda is gediplomeerd pedagogisch medewerker werkzaam geweest in de kinderopvang. Daarna is ze met heel haar hart en veel enthousiasme als gastouder begonnen. "Ik vind het belangrijk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen door ze uitdaging te bieden en nieuwe dingen te leren", aldus Hilda. De Blokkentoer biedt een warme, vertrouwde en gezellige plek voor kinderen, waar allerlei activiteiten met de kinderen worden ondernomen

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: maandag t/m donderdga
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 t/m 4 jaar
Adres: Burgum 9251 NG Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Irma uit Hardegaryp

Villa Irmala heet de gastouderopvang van Irma. Irma en haar 2 kinderen vinden het thuis gezellig wanneer er bij hen kinderen te gast zijn. "We maken er elke dag weer een mooie dag van", aldus Irma. "We knutselen, zingen, lezen voor en gaan naar buiten in onze afgesloten tuin met een speelhuisje, stepjes en buiten speelgoed of een wandeling maken met eventuele loopfietsjes:. Elk kind krijgt bij Irma de aandacht die het nodig heeft.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag ook evt. avonden + weekenden
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Hurdegaryp,  9254 AD Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Erica Boele uit Bolsward

Erica Boele is altijd werkzaam geweest in de zwemsector als zwemonderwijzer, Vanaf 2015 is ze als gastouder kinderopvang De Kleine Baron bij haar aan huis gestart. "Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen zonder al te veel poespas", aldus Erica. In 2015 jl. heeft Erica de GORDON-training afgerond. In deze training leer je communiceren met je kind zelfs als praten nog niet lukt. Alle kinderen zijn welkom, ook kinderen die een zware tijd achter de rug hebben, of een rugzakje met zich meedragen.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m donderdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 12 jaar
Adres: Bolsward 8701 DZ Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op

Gastouder Nikita in Camminghaburen - Leeuwarden

Gastouderopvang Little Minds Grow van gastouder Nikita is een kleinschalige kinderopvang waar kinderen van 0 t/m 4 jaar samen komen om te spelen maar vooral om te leren. Het is een plek waar kinderen leren op gebieden zoals taal, rekenen, natuur etc. Dit gebeurd in een educatieve omgeving, zowel binnen als buiten. Nikita:"Mijn doel is om te inspireren. Mijn liefde is om les te geven. Mijn droom is om kinderen te laten zien dat ze bijzonder, getalenteerd, zinvol en geliefd zijn. Mijn werk neem ik graag serieus omdat kinderen in mijn ogen waardevol zijn". Nikita bedenkt elke week activiteiten en thema's waarin ze samen met de kinderen allerlei verschillende educatieve werkjes en spellen behandeld.

Telefoon: 06-15600685 Beschikbaar: Maandag t/m Donderdag
Email: m.vanklaveren@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 tot 4 jaar
Adres: Leeuwarden 8926 RP Lokatie: Bij gastouder thuis
Neem contact op