1 oktober 2018

Babywijs@Professionele babyopvang. Met korting via Gastouderland.

Babywijs@Professionele babyopvang. Met korting via Gastouderland.

De IKK-erkende online scholing van KinderWijs TV voorberoepskrachten in de kinderopvang die werken met 0-jarigen.

De ontwikkeling van een baby

In het eerste jaar verloopt de ontwikkeling van een baby sneller dan ooit. Verschillende ontwikkelingsfasen volgen elkaar in rap tempo op. Echter ontwikkelt ieder kind zich in zijn of haar eigen tempo. Niet alleen aanleg van de baby speelt hierin een rol.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de mogelijkheden en de ondersteuning die de baby krijgt tijdens deze fase van grote invloed is. In een groep op een kinderdagverblijf of bij een gastouder zijn vaak meerdere baby’s aanwezig. Baby’s die allemaal individueel aandacht en verzorging nodig hebben.

Om de ontwikkeling te bieden die een baby nodig heeft dient een beroepskracht te weten hoe hij/zij vaardigheden kan inzetten op het juiste moment in de ontwikkeling. Dat maakt dat het werken met baby’s een hele belangrijke, maar soms ook complexe, taak is.

BABYWIJS©: professionele babyopvang

De scholing BabyWijs© heeft primair als doel beroepskrachten in de kinderopvang werkend met 0-jarigen optimaal uit te rusten met kennis en vaardigheden. Door deze kennis en vaardigheden kan de beroepskracht iedere baby individueel begeleiden, ondersteunen en stimuleren in zijn of haar ontwikkeling.

De modules

Er zijn 5 modules. Alles modules zijn als losse module te volgen of als onderdeel van BabyWijs: professionele babyscholing. Wil je in aanmerking komen voor het Certificaat BabyWijs: professionele babyopvang, dan dien je van alle vijf modules een deelcertificaat te behalen om het online examen van BabyWijs te mogen afnemen. BabyWijs moet binnen 12 maanden afgerond worden. De kosten voor het examen zijn € 49,95. Dit is niet verplicht! Je kunt dus ook gewoon voor de losse modules kiezen en ontvangt dan deelcertificaten.

Module 1: BreinWijs / Module 2: BabyKennis / Module 3: Welbevinden van baby’s / Module 4: Taal- en interactievaardigheden bij baby’s / Module 5: BabyTeam

Overige informatie en tarieven

Via KinderwijsTV kost een losse module € 29,95 en het pakket van 5 modules € 149,95. Via Gastouderland kost een losse module € 22,50 en het pakket van 5 modules € 100,00. Dit is maar liefst bijna 35% korting!

Het losse examen (niet verplicht) kost € 49,95. Na activatie van de module heb je 90 dagen de tijd om het af te ronden. Voor meer informatie kun je op de site www.kinderwijstv.nl kijken. Wil je een of meerdere modules bestellen, stuur dan een mail naar: educatie@gastouderland.nl. Je ontvangt dan van ons een Tikkie (is een app waarmee je makkelijk en snel via Ideal kunt betalen) voor de betaling. Zodra wij die hebben ontvangen mailen wij je de activatiecode voor de module.