Even voorstellen…

Welkom bij Gastouderland Noord Friesland

Mayke van Klaveren: voor een vlotte en persoonlijke bemiddeling in gastouderopvang

Als consulent voor de regio Noord-Friesland van Gastouderland zet ik mij vol overgave in om er voor ouders en gastouders te zijn. Mijn betrokkenheid en goede bereikbaarheid zijn daarbij essentieel. Door me in te leven in de thuissituatie en de wensen van de ouders weet ik een zo goed mogelijk advies te geven in de keuze van de meest passende gastouder. Ieder mens en dus ook iedere gastouder heeft zijn eigen unieke en persoonlijke kwaliteiten.

De rode draad in mijn leven is betrokkenheid bij kinderen. Opgeleid aan de sportacademie als lerares lichamelijke opvoeding én aan de Pabo als leerkracht basisonderwijs ben ik in beide gebieden jarenlang werkzaam geweest. Een aantal jaren ben ik professioneel CliniClown geweest, vooral in Noord-Nederland. Daarna ben ik gaan werken als consulent bij Gastouderland, wat ik sinds 2012 met veel plezier doe.

In 2000 is mijn zoon geboren. Al vrij kort daarna heb ik met veel succes gebruik gemaakt van gastouders. De kwetsbare positie waarin veelal jonge ouders zitten die hun kind of kinderen onderbrengen bij een gastouder ken ik dus uit de eerste hand.

Ik ben trots op mijn groep gastouders en kan met zekerheid zeggen dat ieder op een professionele en eigen manier de opvang met veel liefde en inzet vorm geeft. Dit zorgt ervoor dat ouders hun kind vol vertrouwen aan de gastouders kunnen overlaten. Zij weten dat hun kind in een veilige, gezonde, warme en liefdevolle omgeving opgevangen wordt.

T.: 06 15 60 06 85
Ons team

Maak kennis met ons Gastouderland familie!

 • Mayke van Klaveren
  Eigenaar
 • Genny Sirag
  Secretariaat
 • Carla Sluizeman
  Secretariaat
 • Maikel Geurtsen
  Administratie
Heb je nog vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen.

Neem direct contact op *Wij reageren altijd snel
*Wij reageren altijd snel